Kolmas leiripäivä

Kolmas leiripäivä on ollut yhtä tanssia ja kuvausta!

Tämän päivän tekniikkana meillä oli liikkuvan tanssijan kuvaaminen. Kokeilimme kuvaamista pitkällä valotusajalla ja salamalla.

Tanssijat taas tutustuivat eri tasoihin. Sali täyttyi välillä milloin tanssivista limoista, kissoista ja milloin vuorostaan gorilloista, linnuista ja ihmisistä. Tanssimme liihottavien huivien ja vierivien pallojen kanssa. Kaiken lisäksi teimme vielä pienen koreografian. Kuvislaiset ottivat tästä kaikesta upeita kuvia, joissa näkyy tanssijoiden liikkeet. Kuvia kertyi hirmuiset määrät ja niistä parhaimmat löytyvät taas kuvagallerian puolelta.
 
Saimme nauttia tänään myös lämpimästä ilmasta ja juomatauot olivat tarpeen! Martat pitivät jälleen huolen ruokahuollosta erinomaisesti. Myös tänään meillä kävi toimittaja vierailemassa leirillä ja juttu näkyy lehdessä tämän viikon lauantaina.

Iltapäivällä tanssijat saivat ottaa jo hieman rennommin ja teimme ihanat venyttelyt sekä rentoutukset, kun kuvislaiset vielä ahersivat editoinnin parissa.

Leiri on hujahtanut hirmu vauhtia! Huomenna onkin jo viimeinen päivä! Silloin hulluttelemme hieman studiossa ja pääsemme nauttimaan vielä tästä ihanasta porukasta, joka meillä täällä on!

Terveisin,
Ninni ja Taru

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s