Neljäs leiripäivä


Leirin viimeinenkin päivä on nyt ohi ja saimme nauttia jälleen lämpimästä ilmasta. Työskentelimme tänään koko päivän yhdessä, ensin kuvaten ja sitten tanssien.

Aamupäivällä otimme yhdessä studio- ja valomaalauskuvia. Studiossa meillä oli käytössä kaksi salamaa, sekä työväentalolla valmiina ollut kaunis metsäkangas. Oppilaat saivat olla kuvattavana ja kuvaajina sekä suunnitella kuvaan mahdollisen rekvisiitan sekä sommitelman. Valomaalaus oli jo tuttua maanantailta ja ideat olivat selvästi kehittyneet muutaman päivän aikana. Lisäksi teimme kaikki yhdessä pienen animaation, jossa jonoa johdattaa Vihdin Kuvataidekoulun opettaja Taru ja perässä hiipparoi Tanssiopisto Vinhan opettaja Ninni. Kuvauksesta vastasivat apuopettaja Kati sekä leiriläisenä ollut Vilho. Sekä tämän päivän että aiemmin otetut kuvat ja videot löydät niiden galleria osiosta! Kuvagallerista löytyy myös Katin ottamia tilannekuvia!

Iltapäivällä Tanssiopisto Vinhan kesätyöntekijät Saana, Pihla ja Elsa tanssittivat leiriläisiä. Salin poikki tanssivat taas limat, kissat, gorillat ja linnut. Oli ihana nähdä kuinka kuvislaisetkin heittäytyivät tanssi-improvisaatioon. Koko ryhmä tanssi myös pienen koreografian ja rentoutui lopuksi lyhyeen pallohierontaan.

Tanssihetken päätteeksi katsoimme vielä leirin Helmihetkiä ja tanssilaiset pääsivät esittämään kuvisaiheisen tanssiesityksensä kuvislaisille. Lisäksi leiriläiset saivat leiridiplomit, joiden taakse he pääsivät vielä kirjoittamaan kesäterveiset toisillensa.

On ollut ilo olla teidän kanssanne ja nähdä innostunutta työskentelyänne!

Kiitos leiristä!

Terveisin,
Ninni ja Taru

 

4 kommenttia artikkeliin ”Neljäs leiripäivä

  • Kiitos! Kiva huomata, että olette löytäneet blogiin myös kotona. Tätä kautta tunnelmia ja kuvia on niin helppo jakaa.
   Hyvää kesän jatkoa!

   Tykkää

 1. Hieno ja tasokas leiri näin leiriläisen äidinkin mielestä! Erinomainen idea tämä blogi, niin myös kotiväki pääsi seuraamaan, mitä siellä leirillä tapahtui.
  Tullaan toistekin täältä naapurikunnasta! Kiitos opeille ja apuopeille ❤ Ja erityiskiitos ruokahuollosta vastanneille Martoille!

  Tykkää

  • Ihana kuulla, kiitos! Blogin kautta todella on helppo jakaa sekä tunnelmia että itse tuotoksia. Ja Martat todella ansaitsevat erityiskiitoksen!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s