Tanssielokuvakurssi – päivä 3

Tanssielokuvakurssin viimeinen päivä alkoi elokuvan nimen ideoinnilla. Ehdotuksia oli laidasta laitaan mm. ”Valotanssi” sekä ”Eeppisen spektaakkelimainen tanssielokuvakurssilaisten tuottama taiteellinen ja taloudellinen mestariteos featuring copyrighted Minecraft music”.

Ehdotuksista äänestettiin elokuvan nimeksi ”Valosta valoon”. Kävimme vielä läpi lopputekstien sisällön ennen kuin pääsimme katsomaan edellisen päivän kuvauksia koneelta.

Ryhmät suunnittelivat taas yhdessä miten kuvattu materiaali kootaan ja editoidaan valittuun musiikin kohtaan sopivaksi. Tanssijat siirtyivät seuraavaksi työväentalolle koreografioimaan live-esityksen tanssikohtausta. Editoijat viimeistelivät elokuvaa.

Lounaan kruunasi tällä kertaa herkullinen mustikkarahka.

Iltapäivällä suunniteltiin esityksen ensi-iltaa ja jakauduttiin uusiin rooleihin, joita olivat juontajat, valotekniikkahenkilöt, tanssijat sekä editoinnin viimeistelijät.

Editointiryhmä suunnitteli ja toteutti alku- sekä lopputekstit ja piti huolen että kokonaisuus on kohdistettu musiikkiin oikein. Muut harjoittelivat esitystä ja valmistelivat tilan ensiesitystä varten.

Elokuva valmistui aikataulun mukaisesti ja kenraaliharjoituksen jälkeen ensi-iltayleisöä alkoi jo saapua paikalle. Jännitystä oli ilmassa mutta esitys sujui kokonaisuudessa loistavasti.

Kurssilaiset vaikuttivat tyytyväisiltä ja me opettajat olemme valtavan ylpeitä oppilaiden aikaansaannoksesta.

Tuhannet kiitokset onnistuneesta tanssielokuvakurssista kaikille osallistujille!

Varpu ja Mette

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s