TanssiAnimaatio-leiri 2pv

Toinen leiripäivä pyörähti käyntiin kuvitteellisten diskovalojen hohteessa, kun Mette opasti ryhmämme diskohipan saloihin. Kappalevalinta ”Boogie Wonderland” sai ainakin opettajien tanssijalan vipattamaan.

Lanteiden letkistyttyä ja diskosormien vetreydyttyä siirryimme työntekoon. Tanssijat jäivät Rientolaan harjoittelemaan uusia tanssiliikkeitä ja opettelemaan pariakrobatiaa ja elokuvaajat siirtyivät Vihdin kuvataidekoulun tiloihin käsittelemään eilen kuvattua materiaalia. Maanantain veikeät liikkeet ja temput kääntyivät taitavien kuvaajien käsissä takaperin!

Ennen lounasta ehdimme vielä palata yhteen, uuden kuvaustuokion äärelle. Tänään ohjelmassa oli erikoistehoste-elokuvista tuttu green screen, jonka edessä tanssijat esittivät hienoimmat parilentokoneensa ja selkäsurffauksensa sekä lyhyen koreografian. Saa nähdä millaisiin maisemiin heidät huomenna editoidaan…

Lounaalla tilaa hallitsi iloinen puheensorina ja Taijan tarjoilemat herkut hävisivät parempiin suihin silmänräpäyksessä.

Syömisen jälkeen maanataina kuvattu ja aamulla editoitu pätkä sai ensiesityksensä. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että hienolta näyttää!

Iltapäiväksi jakauduimme ryhmiin, joissa suunnittelimme ja ideoimme stopmotion-kuvausta. Ryhmät olivat niin kekseliäitä ja nopeita, että ehdimme kuvata tästäkin materiaalista suurimman osan!

Lopuksi päästimme vielä luovuuden virtaamaan ja annoimme käsille mahdollisuuden tanssiin: Silmät kiinni ja kynät käsissä kuuntelimme musiikkia ja annoimme liikkeen viedä kynää. Upeat lopputulokset tallentuivat paperille ja pääsevät esille huomisessa ensi-illassa, tervetuloa katsomaan näitäkin luomuksia!

Hektisen päivän päätteeksi kellahdimme vielä ilmavolttipatjalle lyhyeen rentoutukseen ja jäimme odottamaan innolla huomenna koittavaa viimeistä leiripäivää ja elokuvan lopputulosta.

Kiitos ahkerille leiriläisille työntäyteisestä ja reimukkaasta päivästä!

Aino ja Mette

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s